Головна  →  Новини  →  14 березня 2014

У Департаменті освіти і науки відбулася робоча нарада з підготовки та проведення II етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)»

14 березня 2014 року о 10.00 год. у Департаменті освіти і науки, молоді та спорту під головуванням директора Департаменту Добровольської Оксани Миколаївни відбулася робоча нарада з підготовки та проведення II етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)».

Учасники наради: начальник штабу з проведення  дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)» Челомбітько В. Ю.; начальник головного штабу гри «Джура», голова Ради козацьких отаманів України Грива А. М.; помічник народного депутата України Палій Ю. В.; заступник начальника штабу з проведення  дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)» Муковніна О. С. та відповідальні за організацію і проведення заходу в районах.

Відповідно до Положення про Всеукраїнську дитячо-юнацьку військово-патріотичну гру «Сокіл»(«Джура») протягом 2013 року в управліннях освіти районних в місті Києві державних адміністрацій проведено І етап гри. Учасників наради було проінформовано про його організацію та проведення.

Окреслено план дій щодо проведення II етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)».

Перейти до спискуВерсiя для друку