Головна  →  Новини районів  →  25 квітня 2019

Тренінгове заняття «Конфлікт. Пошук шляхів взаємодії» для практичних психологів та соціальних педагогів Деснянського району

Тренінгове заняття «Конфлікт. Пошук шляхів взаємодії» для практичних психологів та соціальних педагогів Деснянського району

Тренінгове заняття для практичних психологів та соціальних педагогів «Конфлікт. Пошук шляхів взаємодії» відбулося  25 квітня 2019 року в закладі загальної середньої освіти № 147 Деснянського району.

Ведуча заходу, практичний психолог ЗЗСО № 147, Онопрієнко Наталія Іванівна, запропонувала учасникам цікаві форми знайомства (вправа «Павутинка»), прийняття правил та очікування (вправа «Букет надії»). Для налаштування на продуктивну роботу була використана рухлива гра «Блукаючий зайчик».

Теоретичний блок містив інформацію про типи конфліктів, стилі поведінки у конфліктах. Теорія підкріплювалась розвитком практичних навичок, а саме роботою в командах, для можливості проаналізувати основні стадії перебігу конфлікту, власну поведінку, мотиви, пережиті емоції в ситуації конфлікту.

Сподіваємось, що отримані знання та практичні напрацювання в ході роботи, стануть робочим кейсом в практичній діяльності фахівців.

Перейти до спискуВерсiя для друку