Головна  →  Новини районів  →  26 квітня 2019

Використання інформаційно-комунікативних технологій у роботі з дітьми дошкільного віку

Використання інформаційно-комунікативних технологій у роботі з дітьми дошкільного віку

25 квітня 2019 року в рамках методичного аукціону для вихователів груп молодшого віку за участю соціальних педагогів заклад дошкільної освіти № 276 Святошинського району представив досвід колективу з теми: «Використання інформаційно-комунікативних технологій у роботі з дітьми дошкільного віку».

В ході заходу було розкрито можливості використання інформаційно-комунікативних технологій в освітньому процесі, гігієнічні норми, рекомендації та вимоги щодо організації роботи дітей дошкільного віку за комп’ютером. Також було представлено методичні напрацювання для використання під час занять та режимних моментів з дітьми, цікаві та корисні ігри-презентації, мультфільми, наочний матеріал, який не тільки зацікавлює дітей своїм змістом, а й розвиває різносторонньо.

Учасники мали змогу перевірити власну компетентність з питання інформаційно-комунікативних технологій, адже компетентність з даного питання є важливою складовою професійного розвитку сучасного педагога.

Підводячи підсумки було зазначено, що використання інформаційно-комунікативних технологій на сучасному етапі розвитку освіти є невід’ємною складовою підготовки та проведення освітнього процесу педагогом. Додатково було наголошено на доречності використання інформаційно-комунікативних технологій в організації співпраці з батьками вихованців.

Проведений захід довів ще раз, що сучасні діти вимагають сучасних підходів.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку