Головна  →  Новини  →  20 березня 2014

У дошкільному навчальному закладі № 587 Святошинського району пройшло свято дитинства «Казковий світ дитячих мрій»

19 березня 2014 року  у дошкільному навчальному закладі № 587 Святошинського району пройшло свято дитинства «Казковий світ дитячих мрій»

Творчий  колектив педагогів садочку спільно з артистами колективу «Колоритми» організували справжнє святкове дійство - балу казкових героїв: веселі Буратіно і Мальвіна, суворий Карабас Барабас, ніжна Русалонька і загадкова Медуза, дивна Аліса і Кролик із країни Чудес, а разом із ними Червона Королева, справжня Золотоволоска і мужній принц Іржик, красуня Шахеризада і веселий Аладін. Не обійшлося без чарівної Пташки Щастя.       

Діти разом з казковими героями мали змогу мандрувати  Країною Казок: допомагали Мальвіні і Буратіно  перетворювати  злого Карабаса Барабаса на доброго і веселого; разом з Русалонькою побували  на морському дні, познайомилися  із загадковою Медузою, яка ніколи не бачила сонця; з веселим Аладіном і красунею Шахеризадою послухали пісню Пташки Щастя  про  веселих і щасливих дітей, їх щирі посмішки і бажання допомогти друзям.

Маленькі і дорослі учасники свята відправили із Пташкою щастя  свої мрії і побажання у вирій. Сподіваємося, що все задумане здійсниться і повернеться до тих, хто вміє дарувати добро і надію іншим.

Перейти до спискуВерсiя для друку