Головна  →  Новини  →  20 грудня 2019

Відбулося міське свято «День Святого Миколая»

19 грудня 2019 року об 11.00 год. в Київському палаці дітей та юнацтва (вул. Мазепи, 13) відбулося міське свято «День Святого Миколая» для 700 учнів  спеціальних шкіл та шкіл-інтернатів столиці.

На святі дітей чекали вітання від казкових персонажів, ігри, забави, виступи дитячих творчих колективів: народного художнього колективу ансамблю сучасної хореографії «Фламінго»; народного художнього колективу  дитячо-юнацького цирку «Але-ап»; народного художнього колективу шоу-гурту «Сонях»; народного художнього колективу хореографічного ансамблю «Квіти України»;  вихованців відділу івент-менеджменту та арт-проєктів Київського палацу дітей та юнацтва.

Колектив Київського Палацу дітей та юнацтва приготував для дітей новорічну феєрію «Таємниця чаклуна». Школярі поринули у калейдоскоп пригод та перевтілень, зазирнули в казку та отримали незабутні враження. На дітей чекала захоплююча, змістовна вистава, героями якої були вихованці художніх колективів Палацу.

Перед початком вистави вихованці закладів освіти приймали участь у: конкурсах, іграх, майстер-класах, танцях, розвагах навколо ялинки, зустрічалися з Святим Миколаєм та іншими улюбленими казковими персонажами. 

Перейти до спискуВерсiя для друку