Головна  →  Новини  →  20 лютого 2014

Керівникам дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів Києва

Керівникам дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів Києва

Шановні колеги!

Дякую Вам за злагоджену роботу протягом останніх днів.

У зв’язку з подіями у центральній частині міста, з метою збереження здоров’я, охорони життя та захисту прав учасників навчально-виховного процесу та чисельними зверненнями батьків щодо роботи загальноосвітніх навчальних закладів, Департамент освіти і науки, молоді та спорту Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) нагадує про обов'язкове:

- посилення охорони навчальних закладів;

- проведення позапланових інструктажів з безпеки життєдіяльності з  учасниками навчально-виховного процесу;

- забезпечення організованого та безпечного перебування учнів у навчальному закладі у тому числі в разі затримки їх батьків;

- перенесення проведення будь-яких масових заходів на інші терміни.

У цей період рішення щодо відвідування дітьми навчальних закладів приймають батьки, про що мають повідомити навчальний заклад.

Директори навчальних закладів мають враховувати особливості цього періоду для організації навчально-виховного процесу. Зокрема, враховувати збільшення часу для проїзду до навчального закладу, зміну контингенту учнів та вихованців тощо. 

Директорам загальноосвітніх навчальних закладів необхідно організувати навчально-виховний процес у зручний для учнів, учителів, батьків спосіб (робота чергових груп, запровадження елементів дистанційного навчання).

У разі виникнення надзвичайних ситуацій терміново інформувати особисто директора Департаменту (телефон для зв’язку 279-14-46).

 

Директор Департаменту                                                  О.Добровольська 

Перейти до спискуВерсiя для друку