Головна  →  Новини  →  31 травня 2019

Свято останнього дзвоника у ліцеї-інтернаті №23 "Кадетський корпус"

Свято останнього дзвоника у ліцеї-інтернаті №23 "Кадетський корпус"

29 травня 2019 року у ліцеї - інтернаті №23 "Кадетський корпус” з посиленою військово – фізичною підготовкою Шевченківського району міста Києва відбулося свято Останнього дзвоника-2019. Окрім цього, столичні кадети і паняночки, педагоги, батьківська громада освітнього закладу  відзначили у цей день і 10-річчя «Кадетського корпусу». Урочистості з нагоди подвійного свята проходили у серці столиці, на смарагдових схилах Дніпра, біля Маріїнського Палацу. Особливо святковим та тривожним цей день був для одинадцятикласників 2019 року  -  шостого випуску Кадетського корпусу.

На святі відбулося традиційне прощання з прапором ліцею випускного кадетського класу; церемонія вручення знаків випускників-2019. Також, на заході кадети-одинадцятикласники склали Клятву випускників. 

Окрасою свята став вальс випускних класів, після якого веселий, дзвінкоголосий дзвоник сповістив учням про кінець навчального року. Яскравим завершенням заходу став кадетський парад.

На знак прощання з ліцеєм, за доброю традицією,  випускники кадетського класу, проходячи біля почесної трибуни, кидали в гору монети.


фото

Перейти до спискуВерсiя для друку