Головна  →  Освіта Києва  →  Звіт про виконання комплексної цільової програми "Освіта Києва 2016-2018" (у 2019 році)

Публічний звіт про реалізацію програми

"Освіта Києва 2016-2018"

3 квітня у Києві відбувся День освіти

Так освітяни назвали публічний звіт про розвиток галузі та реалізацію Міської цільової програми «Освіта Києва.2016-2018», яку впроваджували останні три роки.

Згідно з програмою, загальний обсяг фінансування освіти за три останні роки склав 36,4 млрд.грн. та передбачав розвиток освіти Києва за 11 інноваційними напрямами та у сферах дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної, вищої, інклюзивної та спеціальної освіти.  У свій час документ підтримало 94 депутати Київради.

Тоді, у 2016 році, кожен з нас жив надією, що освітянське життя зміниться на краще. Ми, освітяни, були на порозі наймасштабнішою освітньої реформи в новітній історії України. Новий базовий Закон «Про освіту» ось-ось мав бути прийнятий Парламентом. Він закладав філософію європейської системи освіти. Педагоги Києва також брали участь в обговоренні Концепції Нової української школи – пригадує директор Департаменту Олена Фіданян.

Абсолютно новим у міській цільовій програмі 2016-2018 років стали підтримка найкращих педагогічних практик, навчальних закладів та учнів через гранти Київського міського голови, ремонти спортивних залів з повною заміною обладнання на сучасне, ремонти спортивних майданчиків у дитячих садочках, створення єдиного інформаційно-освітнього простору закладів освіти комунальної форми власності та багато іншого.

3 квітня 2019 року  у Київському палаці дітей та юнацтва (вул.Мазепи,13) під час розширеної колегії Департаменту освіти і науки відбувся публічний звіт про реалізацію програми «Освіта Києва.2016-2018».

Участь у розширеному засіданні колегії візьмуть заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський, голова  Постійної комісії Київради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Ганна Старостенко, депутати Київської міської ради, педагоги, керівники закладів освіти та батьки. Загалом 700 учасників.

--> РІШЕННЯ КОЛЕГІЇ <--

Для перегляду - Натисніть:

 

Порядок денний розширеного засідання Колегії Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

 Звіт про виконання міської комплексної цільової програми
"Освіта Києва 2016-2018 роки"

 

Цікаві факти про освіту Києва

Версія українською:

English version: 

Deutsche Version: 

Version en français:

Матеріали з колегії:

Підсумки реалізації програми "Освіта Києва 2016-2018"

Розвиток освіти 2019-2023

 

Версiя для друку