Головна  →  Новини  →  11 грудня 2020

Київ модернізує освітній простір у закладах професійної (професійно-технічної) освіти

У Державному професійно-технічному навчальному закладі «Міжрегіональний центр ювелірного мистецтва м. Києва» на виконання програми «Освіта Києва. 2019-2023 роки» відкрито навчально-практичний центр з професій декоративно-прикладного мистецтва.

  На створення центру з бюджету міста Києва витрачено 5,3 млн. грн., із них на проведення капітального ремонту - 4,1 млн. грн; на закупівлю обладнання – 450 тис. грн; на придбання інструментів, меблів для навчальних цілей – 750 тис. грн.

Загальна площа приміщення навчально-практичного центру – 864 кв. м.

У центрі будуть отримувати професійні кваліфікації здобувачі освіти за професіями: ювелір-монтувальник; ювелір-закріпник; ювелір (ювелір-модельєр); огранувальник вставок для ювелірних і художніх виробів; огранувальник алмазів у діаманти.

При центрі створено лабораторію 3D моделювання, майстерню для лиття ювелірних виробів, кабінети малюнку та спеціальних дисциплін.

Обладнання навчально-практичного центру дозволяє виготовити ювелірний виріб з моменту обробки металу до повного його завершення. Запланована професійна підготовка, перепідготовка і підвищення кваліфікації фізичних осіб, які її потребують.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку