Головна  →  Новини  →  19 квітня 2023

Воркшопи ювелірної справи – візитівка Міжрегіонального центру ювелірного мистецтва

Цьогоріч Воркшопи у вигляді навчальних тренінгів та майстер-класів з виготовлення ювелірних прикрас стали візитівкою Навчально-практичного центру з професій декоративно-прикладного мистецтва, який функціонує на базі Державного професійно-технічного навчального закладу «Міжрегіональний центр ювелірного мистецтва м. Києва».

Хтось приходить на ці воркшопи, щоб виготовити власну, унікальну прикрасу, хтось хоче освоїти ремесло ювеліра, але не має певності, що це його покликання, а хтось просто хоче випробувати свої сили у цьому ремеслі. І от, взявши до рук злиток металу, який протягом заняття перетворюється на красиву, неповторну річ, відвідувачі щонайменше збагачуються новими знаннями і вміннями, отримують насолоду від усвідомлення того, що вони є творцями прекрасного, а дехто переконується у правильності вибору майбутньої професії, а хтось робить цей фах справою свого життя.  

До кожного, хто приходить до закладу, тут знайдуть підхід, кожному допоможуть реалізувати найсміливішу ідею. Тож, якщо хтось має бажання і вільний час, ласкаво просимо на навчання з ювелірної справи!

ДОВІДКОВО: Воркшоп - захід, спрямований на навчання та напрацювання нових навичок. Часто в процесі проведення воркшопу учасники отримують знання самостійно. Дослівний переклад workshop - робоча майстерня. Особливості воркшопу - висока інтенсивність групової взаємодії, активність і самостійність учасників, напрацювання актуального досвіду і особисте переживання.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку