Головна  →  Новини районів  →  22 грудня 2014

Зустріч з героєм АТО учнів НВК Домінанта

Чотири місяці поспіль учні НВК Домінанта спільно з лікарями Київського військового шпиталю борються за життя за здоров»я криворіжця, бійця 40 батальйону територіальної оборони Кривбас Василя Скуженка. Небайдужі серця, дбайливі лікарі та непереборна сила до життя дали перші результати – воїн може не лише переміщуватися у візку, а й нарешті зміг сам особисто подякувати волонтерам НВК Домінанта, завітавши до учнів у гості.

Під час зустрічі школярі дізнались, як взявши одними з перших на себе удар ворожих військ, Василь Скуженко разом з побратимами 29 серпня п.р. при виході колони з Іловайська (Донецька область) через «гуманітарний коридор»був тяжко поранений.

Весь цей час герой АТО потребував інтенсивного медичного лікування. На сьогодні він проходить тривалий період реабілітації. Одностайно шкільною громадою Домінанти ще у вересні п.р. було прийнято рішення взяти під опіку молодого бійця Василя Скуженка і огортати підтримкою, допомогою і теплотою юних сердець.

На зустрічі діти та дорослі мали змогу поспілкуватися з воїном-героєм, подарували новорічний оберіг, солодощі та фрукти, вітальні листівки з побажаннями швидкого одужання, щасливої долі.

Справою свого громадянського обов»язку і за покликом серця учні НВК «Домінанта» беруть участь у благодійній і благородній роботі, яка неодмінно допоможе пораненим і обов»язково даруватиме надію на мир, на щасливе життя і відновлення здоров»я бійця.

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку