Головна  →  Новини районів  →  23 січня 2015

У спеціалізованій школі №124 Подільського району відбувся відкритий інтерактивний урок присвячений Дню Соборності України

У спеціалізованій школі №124 Подільського району відбувся відкритий інтерактивний урок присвячений Дню Соборності України

22 січня 2015 року у спеціалізованій школі №124 Подільського району відбувся відкритий інтерактивний урок присвячений Дню Соборності України. На уроці були присутні були присутні учні 8-их класів, адміністрація школи, представники Подільського управління освіти та запрошені учні гімназії № 19 «Межигірська».

Головною метою заходу було:

  • ознайомлення учнів з історією Дня Соборності України;
  • прищеплення поваги до минулого Батьківщини;
  • виховання національної свідомість та почуття гідності, любові до рідного краю, його історичного минулого і сучасного;
  • виховання почуття патріотизму до своєї Батьківщини та свідомості бути гідним громадянином України.

Урок  був пронизаний високим патріотичним духом. Учні та гості згадали та дізналися багато цікавого для себе про величну історичну подію нашої Держави. Він не залишив нікого байдужим.

За допомогою мультимедійної дошки були наочно представлені різні матеріали: документальні кадри, аудіозаписи та відеодемонстрації.

До Дня Соборності України була приурочена виставка літератури.

Учні 8-го класу підготували різноманітну цікаву інформацію по темі.

Територіальна цілісність України, скріплена кров'ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною. Ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети — побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Відродження Вітчизни — це єдність наших душ, воскресіння духовності, культури, мови. 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку