Головна  →  Новини районів  →  10 лютого 2015

Творчо та корисно!

Творчо та корисно!

Зима - одна з найулюбленіших пір року у дітей. Це пора зимових розваг: хто катається на лижах, хто на ковзанах, льодових гірках, а більша частина дітлахів ліпить Снігову Бабу.

І як завжди після великих снігових заметілей виникає потреба прибрати шкільну територію. Учні та вчителі школи № 215 Святошинського району творчо підійшло до цього завдання.

У школі оголосили конкурс на кращогоСніговика. Потрібно було не лише прибрати територію від снігу, а й зліпити з нього незвичайного Сніговика, а також підготувати розповідь про нього, адже Сніговик у наші дні став добрим символом зими і новорічних свят.

Люди ліпили Сніговиків ще з давніх язичницьких часів. До них ставилися з величезною повагою, зверталися з різними проханнями про допомогу і, звичайно ж, просили їх про зменшення тривалості лютих морозів. Служив Сніговик і оберегом, що зберігає тепло і затишок в домі, відводив злі очі від його домочадців.

Діти отримали велике задоволення від цього заходу. Переможцями конкурсу слали учні 8-А та 7-А класів, які розділили І місце, учні 9-А класу посіли ІІ місце, учні 10-А класу – ІІІ місце. Усі учасники конкурсу отримали солодкі призи.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку