Головна  →  Новини районів  →  23 вересня 2014

Вітаємо директора школи №16 Миколу Короля з ювілеєм!

Вітаємо директора школи №16 Миколу Короля з ювілеєм!

Шановний Миколо Петровичу! Прийміть щиросердечні вітання з нагоди з 60-річчя від Вашого дня народження!

Бути фундатором школи нового типу і директором навчального закладу почесно і відповідально. Рівнем вашого професіоналізму та принциповості визначаються не лише стан освітньої культури у загальноосвітній школі з поглибленим вивченням англійської мови № 16, а й її динамічний розвиток, стабільність та мікроклімат в колективі.

Ми пишаємося тим, що нам випала можливість працювати з Вами і досягати разом професійних висот, навчатися у нашій школі і переймати життєвий досвід і мудрість у Вас.

25 років наш директор плідно працює над створенням нової моделі загальноосвітнього навчального закладу. Під керівництвом Миколи Петровича Короля у 1993 році школа отримала статус спеціалізованої з поглибленим вивченням англійської мови і стала однією з кращих шкіл району та міста. Наш педагогічний коллектив завжди у пошуках інноваційних форм і методів навчання, бере участь у Міжнародному Проекті асоційованих шкіл ЮНЕСКО.

А увересні 2004 року спеціалізована школа № 16 стала колективним членом Всеукраїнського руху «Педагоги в боротьбі за мир», що дало можливість педагогічному та учнівському колективам брати участь у проектах, акціях, заходах Всеукраїнського руху та пропагувати ідеї боротьби за мир.

Однією з перших в Україні школа розробила і запровадила викладання спецкурсу «Європейський вибір України», отримавши статус експериментального майданчика Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА.

Ми бажаємо Вам, Миколо Петровичу, невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. А підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності хай буде міцне здоров»я, серце сповнене любові і добра, натхненна думка й щирі почуття. Щоб життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Нехай шана Ваших учнів і освітян буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

Щиро бажаємо Вам невичерпної енергії, натхнення, оптимізму і нових плідних здобутків. А ще воліємо, щоб поряд із Вами завжди була працьовита, віддана і випробувана в штормах славна команда, яка завжди підтримуватиме вогонь Ваших незгасимих ідей і помислів.

З повагою і вдячністю
увесь педагогічний та учнівський колектив школи № 16

Перейти до спискуВерсiя для друку