Головна  →  Новини  →  8 квітня 2020

Переможців фестивалю стартапів «Class ідея» визначать завдяки електронному голосуванню

Фестиваль шкільних стартапів «Class ідея-2020» проходить у дистанційному режимі.


Традиційно, учасники фестивалю змагалися за призові місця у декілька етапів, але враховуючи ситуацію з карантином, цьогоріч переможці будуть визначені шляхом електронного голосування. Воно триватиме з  10:00 15 квітня до 15:30 17 квітня на сайті фестивалю.
Завдяки голосуванню буде визначено кращі проєкти, по одному у кожній номінації: «Стартап у Побуті», «Стартап у Природі», «Технічний стартап», «Соціальний стартап». Переможці отримають відзнаки від Департаменту освіти і науки Києва та подарунки від партнерів фестивалю.

Окрім цього, за результатами «Class ідея-2020» створено традиційну збірку з описами 64 ідей юних авторів, які зареєстрували свої проєкти на фестиваль цього року. Для багатьох учасників ця збірка стане одним із перших видань, у якому вони постануть як справжні винахідники. Вона стане у нагоді під час майбутніх наукових та винахідницьких конкурсів.

Фестиваль стартапів «Class ідея» покликаний виявити найкращі стартап-проєкти, стартап-ідеї, стартап-рішення, які розв’язують конкретні проблеми, відповідають на актуальний запит суспільства та спрямовані на покращення громадського життя.
Представлені стартапи є абсолютно новими проєктами, розробленими учнями з 1 по 11 клас, або педагогами. Проєкт може бути представлений як робочим макетом, так і у вигляді презентації.
Організатори конкурсу: Департамент освіти і науки, Київський Палац дітей та юнацтва, КПНЗ «Київська Мала академія наук».

Перейти до спискуВерсiя для друку