Головна  →  Новини  →  9 квітня 2020

Індивідуальне виробниче навчання майбутніх будівельників

Для ефективної організації дистанційного навчання здобувачів освіти Київського вищого професійного училища деревообробки педагогічні працівники широко використовують  додаток Google ClassroomGoogleDrive, Padlet  та E-learning - спрямоване на побудову знань з урахуванням індивідуального досвіду, знань і практики здобувачів освіти.

Щоб не втрачати набуті професійні навички, здобувачі освіти продовжують свою улюблену справу в опануванні професій «Столяр», «Виробник художніх виробів з дерева», «Верстатних будівельних верстатів».

У домашніх умовах учні відпрацьовують практичні прийоми, виконуючи елементи геометричного та рельєфного різьблення для декоративної шкатулки; закріплюють теоретичні знання прийомами роботи з ручним, електрифікованим інструментом; на деревообробних верстатах отримують деталі для складання м’яких стільців зі спинкою.

А найважливіше - зізнаються у тому, що їм більше подобається навчатись з викладачами та інструкторами з виробничого навчання у закладі освіти, а також їм бракує живого спілкування з одногрупниками.

Перейти до спискуВерсiя для друку