Головна  →  Новини  →  8 травня 2020

На Відрадному проспекті будують сучасну енергонезалежну школу

На Відрадному проспекті будують сучасну енергонезалежну школу

На проспекті Відрадному, 36-В триває масштабне будівництво школи № 22, де буде вперше у Солом’янському районі застосовано енергоефективні технології.

Як повідомили у Солом’янській РДА, на сьогодні виконано уже 70% робіт. Зокрема, стартували оздоблювальні роботи з укладання плитки та фарбування фасаду. Паралельно будівельники займаються зовнішніми інженерними мережами, а саме: каналізацією та зливоприймальною системою. Крім того, тривають роботи з облаштування ґрунтових теплових насосів, які опалюватимуть і грітимуть воду за рахунок тепла землі.

«Це буде школа нового покоління із сучасним устаткуванням, плануванням навчальних класів та енергоощадними технологіями. Заклад матиме гардеробні, просторі спортивні та хореографічні зали, медичні приміщення, читальню. Особлива увага приділяється питанням безпеки та зручності пересування відвідувачів. Будівлю обладнають системами пожежної сигналізації та відеоспостереження, а також ліфтами і пандусами», – зазначила виконувачка обов’язків голови Солом’янської райдержадміністрації Олена Горпинченко.

 
 
 
 

 

 
Перейти до спискуВерсiя для друку