КМДА Київська міська державна адміністрація


8 липня 2020

З 1 липня кошти за пробне ЗНО повернено вже понад 86 тис учасникам

Станом на 7 липня 2020 року Міністерство освіти і науки спільно з ПриватБанком повернули кошти за пробне ЗНО у закладах освіти 86 тис 351 учаснику. Сума повернених коштів складає 21 млн 230 тис 688 грн.

107 тис учасників пробного ЗНО мають картки ПриватБанку, на які перераховуються кошти. 

Ще 111 тис учасників мають звернутись до банку, щоб отримати кошти за пробне ЗНО. Таким учасникам необхідно оформити картку безкоштовно за 15 хвилин в будь-якому відділенні ПриватБанку. Із собою потрібно мати паспорт або електронну ID-картку. 

Якщо учасник/учасниця вже є клієнтами банку, можна відкрити віртуальну картку у Приват24, не відвідуючи відділення. Неповнолітні учасники пробного ЗНО також можуть оформити картку ПриватБанку.   

Картку необхідно оформити якомога швидше. Однак якщо зараз немає змоги потрапити до банку, є час до кінця листопада – програма повернення коштів діятиме до 1 грудня 2020 року.

Загальна сума коштів, компенсованих учасникам пробного ЗНО, складає 52 млн 450 тис грн. Кошти виплачуються з фонду боротьби з хворобою COVID-19 та її наслідками. 17 червня 2020 року Кабінет Міністрів ухвалив порядок повернення коштів усім учасникам пробного ЗНО.

Автор тексту - Міністерство освіти і науки України



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.