КМДА Київська міська державна адміністрація


20 липня 2020

Віталій Кличко: «Із 21 липня відновлюємо роботу дитячих муніципальних санаторіїв» (+фото, відео)

Віталій Кличко: «Із 21 липня відновлюємо роботу дитячих муніципальних санаторіїв» (+фото, відео)

Із 21 липня відновлять роботу шість дитячих муніципальних санаторіїв. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Із 21 липня ми відновлюємо роботу шести муніципальних санаторних закладів для дітей. І з 27 липня столичні дітлахи, які цього потребують, зможуть розпочати реабілітацію та лікування. Цей тиждень потрібен санаторіям для оформлення путівок дітям», – написав Віталій Кличко.

Він зазначив, що санаторії працюватимуть із дотриманням суворих санітарних правил та регламентів та будуть заповненими на 50%.

«Днями перевірили готовність до відновлення роботи після карантину дитячого санаторію «Орлятко» у Ворзелі. Санаторій має гастроентерологічний та ортопедичний профіль. Заклад частково відремонтували, утеплили, закупили спортивний інвентар, медичне обладнання та меблі. Також, дбаючи про здоров’я наших дітей, цього року плануємо відкрити ще два відділення для реабілітації дітей з кардіоревматологічними захворюваннями – у санаторії «Лісова поляна» та ендокринологічними захворюваннями – у санаторії «Ялинка», – зазначив Віталій Кличко.

Готовність до відновлення роботи після карантину дитячого санаторію «Орлятко»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.