Головна  →  Новини  →  5 серпня 2020

Визнання успішності підвищення професійної компетентності педагогічних працівників Київської МАН в контексті STEM-освіти

Визнання успішності підвищення професійної компетентності педагогічних працівників Київської МАН  в контексті STEM-освіти

Київська МАН виборола почесну відзнаку – диплом і золоту медаль – у номінації «Підвищення професійної компетентності педагогічних працівників в контексті STEM-освіти»  на 11-ій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти» та виставка освіти за кордоном «World Edu».

Щорічний традиційний захід проходить у Київському Палаці Спорту за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України. З 4 по 6 серпня понад 500 закладів вищої, фахової передвищої та післядипломної освіти, наукових установ, закладів професійної (професійно-технічної) освіти, загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, органів державного й регіонального управління, місцевого самоврядування, навчально-методичних (науково-методичних) центрів (кабінетів), виробників і постачальників засобів навчання, проєктів, сучасних програм і рішень для сфери освіти й науки, видавництв представляють свої наробки та досягнення.

 Київська МАН має успішний досвід роботи в галузі наукової освіти та підготовки зміни для наукових закладів Києва та країни в цілому. Опанування та набуття практичного досвіду роботи з інноваційними технологіями, педагогічний склад Київської МАН застосовує в своїй повсякденній роботі та розповсюджує в закладах освіти та в роботі з членами Київської МАН, через тренінги та семінари наших педагогів,  заходи Департаменту освіти і науки міста Києва та партнерів Київської МАН. Саме тому темою конкурсної роботи з тематичних номінацій було обрано  «ПІДВИЩЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ КПНЗ «КИЇВСЬКА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ» В КОНТЕКСТІ STEM-ОСВІТИ НАУКОВОГО СПРЯМУВАННЯ». Київська МАН завжди  в постійному пошуку нових інноваційних методів та інструментів роботи з педагогами, особливо в контексті STEM-освіти наукового спрямування, що дає підґрунтя для розвитку талановитої молоді.

Формування у учнівської молоді широкого сучасного світогляду, інтелектуальних, національних та духовних принципів, які відповідають новим викликам та підходам потребує набуття освітянами компетенцій нового рівня та якості. Тому весь колектив Київської МАН щоденно працює над тим, щоб перебувати на хвилі інновацій та залишатися в когорті найкращих закладів освітньої системи світу!


 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку