Головна  →  Новини районів  →  8 листопада 2014

В Голосіївському районі дано старт учнівським олімпіадам з навчальних предметів

 У православному календарі день вшанування пам’яті преподобного Нестора-літописця припадає на 9 листопада. Цього дня, починаючи з 1997 року, в Україні відзначається як День української писемності і мови.  Тому 8 листопада 2014 року, напередодні цього свята, за традицією в школі І-ІІІ ступенів № 132 відбулася районна оліміпада з української мови і літератури.  В урочистій атмосфері пройшло відкриття ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, звучало рідне українське слово, лунала лагідна українська пісня.... В олімпіаді   взяли участь 300  кращих учнів  7-11-х класів із усіх загальноосвітніх навчальних закладів району, які стали переможцями шкільного етапу змагань.

 
         

     Учасників олімпіади, педагогів і батьків привітали працівники управління освіти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, адміністрація і педагогічний колектив школи І-ІІІ ступенів № 132 , члени оргкомітету таі журі .

      Ця подія дала старт районним олімпіадам і з інших навчальних предметів, які триватимуть до кінця грудня. Зокрема, 9 листопада пройшла олімпіада з інформатики, у наступну суботу і неділю відбудуться олімпіади з хімії та англійської мови. Докладніше з розкладом олімпіад, результатами виступу учнів голосіївці  можуть ознайомитися на сайті  районного управління освіти.

Перейти до спискуВерсiя для друку