Головна  →  Новини  →  1 вересня 2020

Віталій Кличко перевірив, як реконструювали садочок в Оболонському районі, який розпочне роботу вже завтра (+фото, відео)

Віталій Кличко перевірив, як реконструювали садочок в Оболонському районі, який розпочне роботу вже завтра (+фото, відео)

Мер Києва Віталій Кличко перевірив, як реконструювали дитячий садочок на Куренівці в Оболонському районі столиці. Відео з перевірки готовності закладу до початку роботи Віталій Кличко опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Перевірив сьогодні, як оновили дитячий садок № 436 на Куренівці, на вулиці Автозаводській. Приміщення садочка було в аварійному стані, тож взялися за його повну реконструкцію. І тепер заклад не впізнати!» – зазначив у дописі до відео Віталій Кличко.

Так, у рамках реконструкції у закладі замінили покрівлю, влаштували водовідведення та нову каналізацію, систему опалення. Встановили нові вікна та двері. Оновили фасад, утеплили приміщення, проклали нові електрокабелі.

 «Встановили і відеоспостереження, адже безпека дітей для нас на першому місці. В оновленій будівлі, крім приміщень для навчання та відпочинку дітей, облаштували музичну залу, сучасний харчоблок, медичний блок, пральню. Все новеньке і сучасне. На території садочка – спортивні та ігрові майданчики, тіньові навіси», – додав Віталій Кличко.

Дитячий садок зможе прийняти до 90 дітей і розпочне працювати вже завтра, 1 вересня. Із дотриманням усіх необхідних протиепідемічних вимог.     

Реконструйований дитячий садок № 436 на Куренівці в Оболонському районі

 
Перейти до спискуВерсiя для друку