Головна  →  Новини районів  →  10 листопада 2014

Наша «Слов`яночка» взяла участь у ХV Міжнародному фольклорному фестивалі "ПІСНІ, ТАНЦЮ і ТРАДИЦІЙ - 2014", що проходив у Празі

 

Під час осінніх канікул старша група народного художнього колективу дівочого танцювального ансамблю «Слов`яночка» Центру дитячої та юнацької творчості Деснянського району міста Києва взяла участь у ХV Міжнародному фольклорному фестивалі "ПІСНІ, ТАНЦЮ і ТРАДИЦІЙ - 2014", що проходив у місті Прага Чеської республіки.

       

Багато творчих колективів з різних країн світу дарували своє мистецтво глядачам, що зібралися у Конгрес-Холі. Протягом шести годин відбувалося яскраве колоритне дійство – фестивальні виступи артистів різних країн світу: Польщі, Чехії, Німеччини, Болгарії, Македонії, Сербії, Австрії, Грузії, Росії, Білорусії, Італії, Іспанії, України, Литви, Туреччини. Нові знайомства, спілкування з артистами різних країн, фото на згадку залишили незабутні спогади у серцях наших дівчат. 

        

Участь у фестивалі та відвідування Чехії співпали з вісімнадцятим днем народження ансамблю. Своє повноліття «Слов’яночка» відзначила цікавими екскурсіями Прагою, німецьким Дрезденом, відвіданням галерей та музеїв.

Дівчата привезли в Україну незабутні враження, а також сертифікати учасників фестивалю.

Вітаємо з днем народження «Слов’яночку» та її керівників: Андрія Шелудька, Наталію Шелудько, Катерину Кузик, Людмилу Кузик, Ірину Корчеву. Бажаємо багато теплих вражень, невичерпної творчості та перемог!

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку