Головна  →  Новини  →  15 жовтня 2020

Додаткові компетенції для здобувачів освіти у навчально-практичному центрі Київського регіонального вищого професійного училища будівництва

На базі Київського регіонального вищого професійного училища будівництва діє навчально-практичний центр з професійної підготовки фахівців за професією «Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування».

У навчально-практичних центрах на базі закладів професійної (професійно-технічної) освіти завдяки оновленому та модернізованому обладнанню створено умови для здобуття професійної освіти, отримання робітничої кваліфікації або додаткової компетенції для всіх категорій населення із урахуванням особистісних потреб, пріоритетів суспільного розвитку та потреб економіки.

Цього разу учні, які навчаються за професіями «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення» та «Муляр, електрозварник ручного зварювання» успішно опанували додаткову компетенцію «Монтаж (демонтаж), заміна умивальника» та отримали відповідний сертифікат. Ці навички безумовно знадобляться у дорослому житті!

Ласкаво просимо на навчання!

Перейти до спискуВерсiя для друку