Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2020

КМАН-GRAFFIT чекає на нових юних майбутніх підприємців!

В Бізнес-школі КМАН-GRAFFIT для учнів старших класів-членів Київської Малої академії наук розпочались заняття курсу «Бізнес мислення. Підприємницький талант»,  які проходять у on-line та off-line форматах. 

Для того, щоб вивести  наукову розробку в бізнес середовище, почати свою справу і бути успішним, потрібен не тільки стартовий капітал або зв'язки. Успішний бізнесмен володіє рядом навичок, яким не вчать у звичайній школі. Він має вміти працювати в команді, грамотно  вибудовує відносини з партнерами і співробітниками, стратегічно мислити. Необхідними умовами для досягнення результату є вміння брати на себе відповідальність та внутрішня дисципліна.

Вивчаючись на курсі “Бізнес-мислення. Підприємницький талант” кожний учасник отримає не лише теоретичні знання, а й набуде практичних навичок, розпочавши створювати власний бізнес. Бізнес-тренери допоможуть втілити ідею в реальність, створити дієвий бізнес-план та почати реалізовувати його, розкажуть як отримувати дохід та правильно ним користуватися.

Запрошуємо в Бізнес-школу КМАН-GRAFFIT, де ми з радістю навчимо створювати УСПІШНИЙ бізнес!


Перейти до спискуВерсiя для друку