24-28 березня 2014 року місто Київ гостинно прийматиме учасників LIV Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики. В IV етапі олімпіади візьмуть участь учні з усіх областей України, АР Крим, м. Києва та Українського фізико-математичного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Організатори учнівської олімпіади з математики ― Департамент освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Київський університет імені Бориса Грінченка.
IV етап олімпіади з математики відбудеться в Українському фізико-математичному ліцеї Київського національного університету імені Тараса Шевченка (пр-т Глушкова, 6).
Щиро запропонували свої послуги учасникам олімпіади меценати та спонсори: Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка, Видавничий дім «Освіта» та видавництво «Генеза», творчий колектив «Студія Квартал-95», Київський ліцей «Наукова зміна».
Наказ МОН України №218 від 12.03.2014 «Про проведення ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2013/2014 навчальному році» 
Наказ МОН України №234 від 18.03.2014 «Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 12.03.2014 №218»
Програма для учасників LIV Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики 
Програма для членів журі LIV Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики