Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2020

Канікули як час опанування нових правил проведення Конкурсу-захисту

Канікули як час опанування нових правил проведення Конкурсу-захисту

Київська Мала академія наук проводить для освітян кожного району Києва відеоконференцію «Підготовка до конкурсу МАН» на zoom-платформі. У рамках бесіди керівництво і вчителі закладів освіти столиці ознайомляться з вимогами до дослідницьких проєктів, мотиваційних листів та анотацій, котрі мають подаватися на конкурс разом із проєктами. 

Цього року Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України проводитиметься у новому форматі та за новими правилами. Зміни відбуваються через:

  • реформу освіти;
  • посилену увагу до прав та інтересів учнів як здобувачів освіти;
  • прагнення об’єднати спільними цінностями дітей, які беруть участь у Конкурсі;
  • встановлення карантинних  обмежень та запровадженням посилених протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19. 

Заходи проходитимуть до кінця жовтня, з графіком їх проведення можна ознайомитись на сайті Київської МАН за посиланням: https://kman.org.ua/ua/podiyi/ 

22 жовтня ці вебінари було проведено для освітян Оболонського та Дніпровського районів, а 23 жовтня для Дарницького. Наші юні дослідники повинні йти вперед у своїх розвідках попри всі негаразди і складнощі! 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку