Головна  →  Новини  →  29 жовтня 2020

Діджиталізація професійної (професійно-технічної) освіти

Діджиталізація професійної (професійно-технічної) освіти

У Київському професійному коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою запроваджено електронний журнал та щоденник на базі мережевої платформи Atoms.co.ua.

На початку навчального року е-додаток опрацьовано в тестовому режимі. Для впровадження в освітній процес змішаної та дистанційної форми навчання проведено тренінги для викладачів і майстрів виробничого навчання, консультації зі здобувачами освіти та їх батьками щодо використання нового інструменту.

Впровадження такого сервісу:

  • збільшує прозорість освітнього процесу, поліпшує взаємодію всіх його учасників;
  • забезпечує реєстрацію поточної успішності та відвідувань занять здобувачами освіти в реальному часі;
  • інтегрування даних про поточну успішність з метою автоматичного формування у базі відомостей про  семестрові показники успішності та їх завантаження і друк у форматі PDF або  Excel;
  • дозволяє забезпечити систематичний контроль за процесом навчання з боку батьків, адміністрації, педпрацівників та організувати індивідуальний електронний облік опанування здобувачами освітніх програм професійної та загальноосвітньої підготовки;
  • це, в свою чергу, сприяє реалізації особистісної орієнтації освіти та створює можливості для побудови індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів освіти.

Е-додаток дозволяє візуалізувати динаміку успішності, відвідуваності, системність та активність заповнення журналу окремими педагогічними працівниками.

На вимогу часу, обираючи шлях до успіху, в Київському професійному коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою робота з централізованою системою оцінювання знань, або електронним журналом, стає обов'язковою цифровою компетентністю кожного педагогічного й керівного працівника.

Перейти до спискуВерсiя для друку