Головна  →  Новини  →  30 жовтня 2020

Київські МАНівці готуються до підкорення дипломатичних вершин

Київські МАНівці готуються до підкорення дипломатичних вершин

28 жовтня в рамках реалізації проєкту «Освітня дипломатія» відбулося чергове заняття секції «Правознавство» відділення філософії та суспільствознавства. КМАНівці мають право навчатись на курсі діючого міжнародного проєкту «Родзинки дипломатії», який розроблений особисто Надзвичайним і Повноважним Послом України в Державі Кувейт Олександром БАЛАНУЦЕЮ. Модератором онлайн-зустрічі виступила керівник відділення філософії та суспільствознавства Тетяна КОТ.

Варто зазначити, що впродовж всього заняття, а це був певний симбіоз – і лекція, і практичні завдання-рефлексії, інтерактивне спілкування, дискусія та подекуди навіть дебати – пан Посол Олександр БАЛАНУЦА своєю увагою не оминув жодного учасника. Учні отримали цінні коментарі та вичерпні відповіді на питання, що звучали в ефірі. Фактично відбулась певна руйнація стереотипів. Спілкування було настільки цікавим, що перевищило запланований час на цілу годину!

В сучасних умовах дистанційного навчання особливо актуальним стає пошук нових векторів, підходів та інноваційних методів комунікації.  Тож впевнені, що курс знайомства з українською дипломатією від пана Посла, безперечно, є на часі.

Перейти до спискуВерсiя для друку