Головна  →  Новини  →  9 листопада 2020

Cемінар-практикум «Інноваційні інтерактивні методи дистанційного навчання» у Київській МАН

6-7  листопада фахівці Київської Малої академії наук провели семінар-практикум «Інноваційні інтерактивні методи дистанційного навчання». Заходи відбулися онлайн у рамках ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН. У вебінарі  взяли учать педагоги, методисти, працівники позашкільної освіти, науковці зі всієї України.

6 листопада 2020 року методистка КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді», сертифікований бізнес-коуч ECF, бізнес-тренерка, керівниця проєкту Академія сучасних освітніх технологій Н. А. Дзюба провела для учасників семінару тренінг «Тайм менеджмент в дистанційній роботі». Метою було акцентувати уваги педагогів на факторах,які перешкоджають ефективній роботі в дистанційному форматі, та розвиток і вдосконалення навичок розподілу роботи та дозвілля.

7 листопада 2020 року заступниця директора КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді» з навчально-методичної роботи З. О. Курлова у своєму виступі «З досвіду організації освітнього процесу в Київській МАН в умовах карантину» цікаво та інформативно ознайомила колег з новими формами роботи, започаткованими в академії.

Продовжуючи тему, керівник секції теології, релігієзнавства та історії релігії відділення філософії та суспільствознавства Київської МАН, голова ГО «Майстерня академічного релігієзнавства» К. С. Нікіфоров виступив з доповіддю «Використання наукових методологічних онлайн-семінарів у роботі секцій філософського та релігієзнавчого спрямування» і розповів про переваги дистанційного формату взаємодії вчених та школярів на основі практики впровадження у роботу секції онлайн-семінарів, які проводяться Майстернею академічного релігієзнавства. кожні два тижні.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку