КМДА Київська міська державна адміністрація


27 листопада 2020

МАНівці - майбутні дипломати обговорюють поняття гідності

24 листопада у відділенні філософії та суспільствознавства Київської МАН на чолі з завідувачкою Тетяною КОТ відбувся двогодинний воркшоп «Дипломатія. Толерантність. Гідність. Цінністні виміри та орієнтири». Захід був проведений із нагоди Дня Гідності та Свободи на вшанування національних інтересів держави і прав людини, мужності нашого народу, волелюбного прагнення до демократії. І вельми значущим є те, що разом із київськими МАНівцями був Надзвичайний та Повноважний Посол України в державі Кувейт пан Олександр БАЛАНУЦА, який  працював разом із вихованцями та своїми мудрими настановами, розповідями, порадами підтримував прагнення молодих зрозуміти, що таке справжня Толерантність та Гідність.

«Ми не повинні забувати про життєві цінності і ставати заручниками соціальної думки , яка з кожним роком усе більше давить на нашу свідомість. А люди, які стають носіями інформації для суспільства й мають авторитетний вплив на нього, повинні бути дуже відповідальними за свої слова, розуміти, що їхні думки й репліки можуть породжувати в суспільстві різні емоції. І дуже хочеться, щоби це була тільки хвиля позитиву й надії на краще», - Марія Букрєєва, вихованка відділення, учениця 9 класу спеціалізованої школи І-ІІ ступенів-ліцею № 157.

Київська МАН пишається тим, що Пан Посол Олександр БАЛАНУЦА працює разом із КМАНівцями в рамках проєкту Київської МАН «Освітня дипломатія», який, у свою чергу є складовою  діючого, заснованого самим Паном Послом міжнародного проєкту «Родзинки дипломатії».  На зустріч із київськими МАНівцями завітала пані Ольга СЕГЕДА, дипломат, перекладач, здобувач ступеня доктора філософії. Пані Дипломат у своєму вітальному слові розповіла, яким був її шлях до дипломатії та чому жодного разу не пожалкувала щодо власного вибору. Бути Дипломатом - це означає, за висловом Пана Посла, бути 25/8 – завжди  готовим до викликів, долати різні перешкоди, брати відповідальність, бути інтелектуальним солдатом і завжди залишатися Патріотом своєї Країни.

«Людська спільнота здатна корегувати й планувати наперед свою поведінку, дотримуючись певних стандартів, творячи світ майбутнього в кращій версії у порівнянні із сьогоденням і минулими часами. Тим більше, що є можливість навчитись на власних помилках, яких більш ніж достатньо накопичилось», -Михайло Пецеля, випускник відділення, студент І курсу Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Київська МАН висловлює найщирішу вдячність Панові Послу Олександру БАЛАНУЦІ за таку цікаву комунікацію.

Хто не зміг долучитись до заходу, може його переглянути за посиланням:https://bit.ly/37sBOzh
Приємного перегляду! Далі буде!ъ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.