КМДА Київська міська державна адміністрація


1 грудня 2020

Професійні зустрічі у Київському професійному коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою

У Київському професійному коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою  відбулась зустріч із  заслуженою артисткою театру і кіно, телеведучою Людмилою Ардельян для здобувачів освіти, які опановують професію адміністратора програм радіо і телебачення,

Майбутні медійники з цікавістю дізнавалися професійні секрети діяльності творчих груп. Гостя  змістовно та емоційно розповіла про специфіку роботи адміністратора програм, особливості організації кастингів, зйомок, надала професійні поради тощо. Поділилася досвідом, набутим на різних українських телеканалах, зокрема  Kyiv Live.

Професія «Адміністратор програм радіо і телебачення» - нова сучасна професія широких кваліфікацій,  з'явилася у сфері медіаіндустрії  у 2015 році. Це фах для творчих та амбітних людей, які мріють реалізувати себе в медіаіндустрії та продакшн. Такий працівник задіяний на всіх етапах виробництва програм радіо та телебачення і може працевлаштуватися на різних телеканалах, студіях та радіокомпаніях. Здобувши професійні знання з теорії монтажу відео та звуку, навички відеозйомки, можна реалізувати себе у якості високооплачуваного фрілансера.

У закладі освіти діє лабораторія медіатехнологій, створено молодіжну медіа-студію KPKmediateсhnogy, що висвітлює події освітнього процесу закладу освіти: займається  виданням газети учнівського самоврядування «Вітрила»,  транслює онлайн-лінійки за участі адміністрації коледжу, готує випуски  радіопередачі «Ми – українці» спільно з радіостанцією «Бізнес радіо», долучається до історико-пошукових проєктів та патріотичних акцій тощо.  

Коледж прагне створити найкраще молодіжне медіа для креативної молоді без фінансових обмежень.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.