Головна  →  Новини  →  13 січня 2021

Онлайн лекція “Ринок нерухомості: географічний аспект”

Онлайн лекція “Ринок нерухомості: географічний аспект”

20 січня 2021 р. о 16:00 відділення наук про Землю Київської МАН запрошує на онлайн лекцію “Ринок нерухомості: географічний аспект”.

Учасників чекає зустріч з провідним українським фахівцем з географії нерухомості доктором географічних наук, професором, виконуючим обов’язки декана географічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергієм ЗАПОТОЦЬКИМ.

Географія нерухомості вивчається у середній школі при вивченні сфери послуг України, процесів урбанізації у країнах Європи, головних трендів сучасного господарського розвитку та урбанізаційних процесів України. Розуміння сучасних особливостей розвитку ринку нерухомості в Україні дозволяє сформувати в учнів наскрізну компетенцію Нової української школи – підприємницьку грамотність.

Актуальність запропонованої теми доводить й інтерес та висока оцінка науково-дослідної роботи вихованки відділення наук про Землю, Олександри Шафран «Характеристика ринку житла передмістя на прикладі села Ходосівки», яка зайняла  3 місце у секції географії та ландшафтознавства на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту учнівських робіт. Науковим керівником Олександри був С.П. Запотоцький.

Чекаємо на лекції!

Запрошуємо долучитись до Zoom:

https://us02web.zoom.us/j/876963178 45?pwd=S3VRWmQ5UFZaaXhsS1ltRy9 NZW5aQT09

Ідентифікатор конференції: 876 9631 7845  Код доступу: 367323.

Перейти до спискуВерсiя для друку