Головна  →  Новини  →  24 березня 2014

Заклади освіти Деснянського району долучилися до загальноміського суботника

22 березня 2014 року в рамках заходів весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану території в Деснянському районі було проведено роботи по прибиранню територій навчальних закладів.

Учні, педагогічні працівники, батьки, мешканці району долучилися до робіт, а саме: прибирали територію закладів освіти, висаджували, білили та окопували дерева, впорядковували квіткові клумби та спортивні майданчики, вивозили сміття, проводили ремонт огорож та фасадів навчальних закладів, білили бордюри. Працівники Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації взяли активну участь у роботах з поліпшення санітарного стану та естетичного вигляду території Управління.

У заходах з прибирання територій навчальних закладів району взяли участь 2539 осіб з числа працівників навчальних закладів та Управління освіти, представників батьківської громадськості, учнівської молоді. Під час проведення суботника було прибрано 61,9 га територій навчальних закладів, висаджено 185 дерев та 257 кущів, вивезено 284,9 м3 сміття, упорядковано 32424 м2 газонів та квітників, ліквідовано 11 несанкціонованих сміттєзвалищ.

Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації висловлює подяку всім учасникам загальноміського суботника за небайдуже ставлення та особистий внесок у благоустрій територій рідного району!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку