Головна  →  Новини  →  5 лютого 2021

Віталій Кличко: Всі школи та дитсадки столиці працюють. Жоден із закладів не зачинений на карантин

Віталій Кличко: Всі школи та дитсадки столиці працюють. Жоден із закладів не зачинений на карантин

Усі навчальні та виховні заклади столиці працюють. Жоден не закритий на карантин. Разом із тим, батькам, у яких є така можливість, запропонували залишити сьогодні дітей вдома – через погіршення погодних умов. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час онлайн-брифінгу.

«Ситуація з навчальним процесом у столиці – контрольована. На сьогодні в Києві працюють усі школи та всі дитячі садочки. На карантин зачинені тільки окремі групи чи класи в деяких виховних та навчальних закладах», – сказав Віталій Кличко.

Так, на дистанційному навчанні перебувають 65 класів у 41 школі столиці. Усього хворих на коронавірус школярів у Києві – 115. Також хворіє 85 педагогів.

У дитячих садочках, через виявлені випадки вірусу,  тимчасово закриті 32 групи у 29 садках. Наповненість дітей у садочках – понад 60 відсотків.

«Хочу зазначити, що, за прогнозами синоптиків, на Київ знову насувається негода. Вже сьогодні похолодало, сильний вітер, на дорогах ожеледиця. Школи Києва працюють. Але ми запропонували батькам, у кого є така можливість, залишити сьогодні дітей вдома», – повідомив Віталій Кличко.

Педагогічні колективи, зазначив мер, повинні організувати навчальний процес у змішаному форматі.

Перейти до спискуВерсiя для друку