Головна  →  Новини  →  16 березня 2021

Новий «смачний» конкурс від Київської МАН!

Новий «смачний» конкурс від Київської МАН!

Київська МАН оголошує новий конкурс - "Український борщ - національний бренд кулінарно культури"! Ініціатори заходу - секція «Етнології» відділення історії Київської МАН. Конкурс проводиться з 15 березня до 01 червня 2021 року з метою популяризації нематеріальної культурної спадщини України, зокрема національної кухні через знайомство з її кулінарними традиціями.

Учасники повинні взяти інтерв’ю у мами, бабусі, інших родичів, знайомих та зняти короткий відеофільм (15-30 хв.) щодо приготування борщу. Для участі школярам 5-11 класів потрібно зареєструватися та надіслати свої роботи до 15 травня 2021 р. на електронну адресу організаторів конкурсу: [email protected].

До складу журі ввійдуть представники закладів освіти всіх рівнів, діячі культури та мистецтва, державних та громадських організацій, українські науковці. Учасникам необхідно креативно та нестандартно підійти до виконання своєї роботи, показати вміння проводити наукове інтерв’ю, продемонструвати свої знання про кулінарні традиції України, творчо представити роботу у відеоформаті.

Положення конкурсу 

Перейти до спискуВерсiя для друку