Головна  →  Новини  →  8 квітня 2021

Заходи з благоустрою та озеленення територій закладів професійної (професійно-технічної) освіти

У рамках місячника з благоустроюу закладах професійної (професійно-технічної) освіти проводяться заходи з озеленення територій.

Зелені насадження – окраса території багатьох закладів освіти Києва Але сухі та надто розлогі гілки при різких поривах вітру чи невеликому накопиченні снігу можуть зламатися та заподіяти шкоди людям, автівкам, лініям електропередач та будівлям, що знаходяться під ними.

З метою видалення аварійних зелених та сухостійних дерев, що можуть становити небезпеку для учасників освітнього процесу, у державному професійно-технічному навчальному закладі «Міжрегіональний центр ювелірного мистецтва м. Києва» розпочато санітарну обрізку дерев та їх полярдирування (омолоджуючу обрізку), яке проводить комунальне підприємство «Київзеленбуд».

У Київському вищому професійному училищі будівництва і дизайну виконані роботи з благоустрою прилеглої території. Висаджено 40 одиниць дерев, зокрема низькорослих туй, підготовлено газони для посіву газонної трави. 

Посадка дерев та благоустрій територій – це і турбота про екологію, і можливість служити прикладом для молодого покоління, і спільна робота, яка згуртовує дружні колективи.

Трудові колективи закладів освіти внести свій вклад в благоустрій та озеленення Святошинського та Солом’янського районів м. Києва.

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку