Головна  →  Новини  →  19 квітня 2021

Віртуальна подорож музеями України та світу для здобувачів освіти Центру професійної освіти технологій та дизайну

У Державному навчальному закладі «Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва» педагогічні працівники  організували проведення виховних заходів на тему: «Віртуальна подорож музеями України та світу», аби здобувачі освіти безперервно накопичували свої знання через вивчення і демонстрацію унікальних пам’яток матеріальної та духовної культури. Адже на жаль, в умовах карантину відвідування музеїв заборонено.

Під час віртуальної екскурсії учні групи № 27 за професією «Кухар» ознайомились із основними формами збереження культурної спадщини (бібліотеки, музеї, галереї), дізнались інформацію про відомі музеї України та світу, вчились використовувати мистецьку термінологію, вести мистецький діалог, знаходити додаткові джерела для мистецької самоосвіти.

Учасники  заходу поринули у віртуальний тур українськими музеями просто неба, здійснили подорож музеями світу: Лувр, музей Прадо, Британський музей, музей воскових фігур мадам Тюссо, Рейксмюсеум тощо.

Краще один раз побачити, ніж сто разів почути! Екскурсія до музею (навіть віртуальна) – це не лише змістовне дозвілля, а й дієвий засіб популяризації навчання, мистецтва та культури.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку