Головна  →  Новини  →  21 травня 2021

Святкування річниці заснування Київського вищого професійного училища технологій та дизайну

У Київському вищому професійному училищі технологій та дизайну одягу відбувся святковий захід «Професія – мій вдалий старт» з нагоди 72-ї річниці заснування закладу та святкування Всесвітнього дня вишиванки.

Звичайний робочий день в училищі  став справжнім святом для всіх! Різнобарвне розмаїття вишиванок, сотні посмішок, весела музика об’єдналися з новими колекціями одягу та зачісок, підготовленими  здобувачами освіти.

Оригінально оформлені локації та фотозони, розташовані на  території закладу освіти, були доступні для огляду та спонукали до участі у цікавих заходах всіх учасників свята. 

Локація «Професія творити моду» представила шлях розвитку швейної справи від витоків до інновацій. «Індустрія краси» продемонструвала сучасні прийоми перукарської індустрії та нігтьової естетики. На «Україні туристичній» представлено особливості роботи агента з організації туризму, адміністратора. В «Країні знань» наочно показано зв’язок загальноосвітніх предметів з професіями, що здобуваються в училищі. А локація «Фізкультура завжди з нами» забезпечила спортивні розваги для всіх бажаючих.

Також  відбувся  показ колекцій одягу, зачісок,  квест «Училище – мій дім», танцювальний флешмоб до Всесвітнього дня вишиванки та відзначення кращих здобувачів освіти.

Серед гостей заходу були майбутні абітурієнти, учні закладів загальної середньої освіти м. Києва № 258, 280, 303, 249, 127, а також їх батьки, друзі, знайомі. Учні, педагоги та гості відчували себе щасливо та піднесено й отримали велике задоволення від свята.

Нехай успіхи і перемоги надихають на нові звершення й здобутки, а досягнуте стверджує віру на добро і любов!

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку