Головна  →  Новини  →  22 травня 2021

У столиці провели міські весняні толоки: прибрали 25 локацій та вивезли понад 30 тонн сміття

У всіх районах столиці відбулися міські весняні толоки з висадження дерев, кущів, прибирання територій від сміття у парках, скверах та на інших зелених зонах. Долучилися до весняної толоки керівництво міста та представники структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації.

Загалом цього дня у Києві працювали на 25 локаціях, а до прибирання долучилося понад 600 людей. За результатами прибирання з локацій вивезли понад 30 тонн сміття.

Співробітники міської та районних адміністрацій, комунальних підприємств та небайдужі кияни прибирали парки, сквери, локації з несанкціонованим накопиченням сміття (так звані стихійні сміттєзвалища), висаджували дерева.

Серед місць, де сьогодні прибирали – перетин вул. М. Рильського та просп. Голосіївського, 53 (зелена зона (схил), від станції метро «Бориспільська» до станції метро «Червоний хутір» (вул. Старобориспільська), парк «Перемога», урочище Бабин Яр, Сирецький парк, вул. Закревського, 69, вул. Прирічна, парк «Аскольдова могила», вул. Косенка, вул. Тулузи, 9, вул. Петра Радченка, 27-29 (за ЖК «Медовий») та інших.

 
Перейти до спискуВерсiя для друку