Головна  →  Новини  →  24 травня 2021

Формування сучасного освітнього простору у Центрі професійної освіти інформаційних технологій, поліграфії та дизайну

Сучасний освітній простір - комплексний освітній ресурс, що забезпечує освітню діяльність через комфортне і динамічне меблювання та обладнання усіх приміщень, що впливає на вдосконалення освітнього процесу, сприяє збереженню високої працездатності і здоров’я здобувачів освіти та мотивує їх до пізнання нового.

Формування сучасного освітнього простору активно проводиться в державному навчальному закладі «Центр професійної освіти інформаційних технологій, поліграфії та дизайну м. Києва» у рамках підготовки до нового 2021-2022 навчального року.

Для оновлення матеріально-технічної бази було придбано меблі за кошти місцевого бюджету м. Києва:

  • крісла комп’ютерні для оновлення робочих місць в майстернях виробничого навчання за професіями «Оператор комп’ютерного набору, Оператор комп’ютерної верстки», «Оператор комп’ютерної верстки, Коректор (переддрукарські процеси поліграфічного виробництва), «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення, Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних»;
  • крісла перукарські для майстерень виробничого навчання за професією «Перукар (перукар-модельєр)»;
  • лавки офісні для облаштування зон відпочинку в холах закладу освіти.

Сучасний заклад професійної (професійно-технічної) освіти столиці багатий своєю історією, традиціями, значним досвідом у підготовці кваліфікованих робітничих кадрів для поліграфії та сфери обслуговування - заклад, у якому хочеться навчатись!

Перейти до спискуВерсiя для друку