Головна  →  Новини  →  29 травня 2021

Дзвінкоголосе родинне свято останнього дзвоника у НВК «Домінанта»

 

У закладах освіти Дніпровського району та столиці відбулися родинні свята Останнього дзвоника. Традиційно відбулося і свято в навчально-виховному комплексі «Домінанта» Дніпровського району міста Києва. Серед почесних гостей були присутні:

  • голова Дніпровської районної у місті Києві державної адміністрації Ігор Михайлович Щербак;
  • заступник голови Дніпровської районної у місті Києві державної адміністрації  Алла Вікторівна Загородня;
  • Аташе з питань співробітництва в галузі французької мови Посольства Франції в Україні  Поль Сулігу, народні депутати, депутати Київради та інші почесні гості.

У цьому 2020/2021 навчальному році за підтримки Посольства Франції заклад освіти НВК «Домінанта» включено до Міжнародного договору між урядами України і Франції та внесено до списку закладів загальної середньої освіти, які входять до проєкту «Мережа досконалості».

НВК «Домінанта» плекає, виховує обдаровану учнівську молодь. 28 травня відбулась урочиста подія для випускників, які отримали ґрунтовні знання та були відзначені грамотами, дипломами. Ці нагороди учні гордо отримали з рук шановних гостей. Приємно відзначити, що окрім перемог на предметних олімпіадах, конкурсах всіх рівнів, із 30 дипломів Малої академії наук України, які вибороли випускники шкіл Дніпровського району, 16 перемог здобули випускники НВК «Домінанта». Цьогоріч за високі досягнення у навчанні 18 випускників «Домінанти» отримали Золоті та Срібні медалі.  

Традиційно випускники на подвір’ї закладу закружляли під звуки ніжного вальсу. Щасливої вам долі, юна надіє нашої країни!

Перейти до спискуВерсiя для друку