Головна  →  Новини  →  4 червня 2021

Проведено Всеукраїнський конкурс фахової майстерності серед монтажників санітарно-технічних систем і устаткування

Завершився конкурс фахової майстерності з професії «Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування» серед представників 22 регіонів України за сприяння Швейцарської фундації технічного співробітництва з розвитку «Свісконтакт».

Конкурс проведено за підтримки проєкту Edup «Публічно-приватне партнерство для поліпшення сантехнічної освіти в країні» Швейцарського уряду, компанії Geberit, Міністерства освіти і науки України.

Мета конкурсу: створити платформу для посилення співпраці між закладами професійної (професійно-технічної) освіти та представниками бізнесу, популяризувати робітничі професії, а також допомогти здобувачам освіти проявити свої знання та навички.

Конкурсні завдання учасники виконували у два етапи.  Теоретичний тур, який передбачав перевірку професійно-теоретичних знань, проведено на базі державного навчального закладу «Київське регіональне вище професійне училище будівництва»,  а практичний командний півфінал  -   у рамках фестивалю Install Fest 2021 у парку ім. О.С.Пушкіна.

У складі компетентного журі – представники бізнесу. При оцінюванні робіт враховували здатність креативно мислити і управляти часом, на практиці застосовувати навички комунікації, нетворкінгу. Soft skills ("м'які" навички) – це командна гра, важлива якість для майбутніх фахівців будівельної галузі при працевлаштуванні.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку