Головна  →  Новини  →  11 червня 2021

Міська методична секція для керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти: «Професійна освіта: сучасні професії широких кваліфікацій»

Департаментом освіти і науки за участі Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у м. Києві проведено міську методичну секцію керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва на тему: «Професійна освіта: сучасні професії широких кваліфікацій».

Мета даного семінару - вивчення досвіду роботи державного навчального закладу «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» щодо модернізації змісту професійної освіти та широкого застосування в освітньому процесі форм та інструментів онлайнової взаємодії між усіма учасниками освітнього процесу.

У фокусі модераторів і спікерів секції розглянуті питання діджиталізації освіти; оновлення ресурсної бази закладів професійної освіти відповідно до інновацій у виробництві та сфері послуг; формування цифрових компетентностей та навичок роботи з централізованою системою оцінювання знань / або електронним журналом педагогічних та керівних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти; надання сучасних нових професій широких кваліфікацій тощо.

Учасникам семінару було презентовано роботу  навчально-практичного центру відновлювальної енергетики: «Професійна освіта в галузі відновлювальної енергетики: організація, форми, перспективи».  

Педагогічний колектив закладу освіти продемонстрував високий професійний рівень щодо впровадження кращих практик і продуктивних форм їх застосування в освітньому процесі.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку