Головна  →  Новини  →  19 серпня 2021

"Здорова нація – здорова Україна!" у НВК "Домінаната"

До 30-річчя Незалежності України за сприяння Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України в рамках Всеукраїнського серпневого форуму «Освіта України 30 без бар’єрів: вектори якості та успіху» на базі НВК «Домінанта» стартувала стратегічна сесія-нарада «Здорова нація – здорова Україна».

Упродовж двох днів вчителі фізичної культури столичних шкіл, методисти обласних Інститутів післядипломної педагогічної освіти та представники інших установ й організацій не лише обговорювали спортивно-масові заходи у освітніх закладах, а й на практиці презентували нову модельну програму з фізичної культури, до якої належать уроки-змагання; рухливі хвилини та руханки під час перерви.

Окремим кейсом було проведення інноваційних уроків, квестів, спортивних флешмобів, які сприятимуть фізичному розвитку, логічному мисленню, розвитку інтерактивних та інтелектуальних здібностей.

Такий творчий підхід допоможе вихованню командного духу та лідерських якостей і креативності в учнів та вчителів. Учасники сесії наочно продемонстрували – що «Рух – це здорово»!

Перейти до спискуВерсiя для друку