Головна  →  Новини  →  13 вересня 2021

Київська МАН запрошує освітян та учнів столиці на Настановчу зістріч

Київська МАН запрошує освітян та учнів столиці на Настановчу зістріч

Шановні вчителі Києва! 14 вересня о 16.00 у парку імені Тараса Шевченка (вул. Володимирська, 60) Київська МАН запрошує вас разом з учнями на традиційній вересневій Настановчій сесії, під час якої ви зможете дізнатися про діяльність МАН цього навчального року, познайомитись із керівниками відділень (15), керівниками наукових шкіл (3) та потенційними науковими керівниками ваших школярів.

Щороку вихованці Київської МАН здобувають понад 150 перемог на всеукраїнських конкурсах науково-технічної творчості молоді та до 40 – на міжнародних. Сотні юних киян стають переможцями міського етапу Конкурсу-захисту, цьогоріч серед них можуть бути ваші учні. Педагогічний колектив Київської МАН щиро вдячний освітянам, які запалювали вогник жаги до пізнання у своїх шкільних дітей.

За ініціативи Департаменту освіти і науки Києва цьогоріч було реалізовано проєкт «Інтелект молоді – Києву!». Його учасниками стали 11 вихованців Київської МАН, переможців міжнародних конкурсів, та їх 11 наукових і педагогічних керівників. Серед учасників проєкту - 6 вчителів закладів загальної середньої освіти міста. Мета проєкту - привернути увагу суспільства до праці тих, хто готує інтелектуальну еліту завтрашньої України.

Учителі, які готують переможців міського і всеукраїнського етапів Конкурсу-захисту, отримують подяки ДОН м. Києва та НАН України. Самовіддана праця освітян Києва відзначається також подяками профільних Інститутів НАНУ та Верховної Ради України.

Попри всі об’єктивні труднощі, Київська МАН запрошує кожного з вас до співпраці, адже знань та навичок багато не буває. Чим ефективнішою буде наша співпраця, тим пліднішим буде результат.

З повагою до всіх учасників освітнього процесу столиці Київська МАН.

Перейти до спискуВерсiя для друку