Головна  →  Новини  →  13 вересня 2021

Публічне обговорення питань щодо участі у конкурсі на отримання грантів Київського міського голови у галузі освіти

Публічне обговорення питань щодо участі у конкурсі на отримання грантів Київського міського голови у галузі освіти
У вівторок, 14 вересня, о 15:00 відбудеться публічне обговорення з потенційними учасниками конкурсу на отримання грантів Київського міського голови у галузі освіти. Захід відбудеться у онлайн форматі на платформі ZOOM.
Під час онлайн-зустрічі учасники дізнаються, як коректно заповнювати реєстраційні документи; отримають рекомендації, як підготуватися до вдалої презентації-захисту проєкту та отримають відповіді на інші організаційні запитання. Приєднуйтеся за посиланням - https://bit.ly/3lp1qUG
Максимальна кількість учасників зустрічі в ZOOM – 100 осіб. За прямою трансляцією можна слідкувати на сторінці Департаменту освіти і науки Києва у Facebook.
 
Нагадуємо, що заклади освіти можуть отримати 200 000 гривень на реалізацію проєктів. Заявки на конкурс необхідно надіслати до 20 вересня 2021 року, заповнивши електронну форму за посиланням.
Гранти Київського міського голови призначаються комунальним закладам дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти та закладам професійної (професійно-технічної) освіти, що фінансуються з бюджету міста.
Цьогоріч учасники можуть запропонувати проєкти за напрямами: «Заклад з ідеєю» (спрямування «Інновації та інфраструктура», «Дослідження та наука») та «Новий освітній простір» (спрямування: «Сучасне інклюзивне освітнє середовище», «Цифровий освітній простір»). Після розгляду заявок конкурсною комісією наступним етапом буде проведення публічного захисту проєктів учасників, про що громадськість буде повідомлено додатково. Попередньо захист-презентацію проєктів заплановано провести не пізніше 5 жовтня.
Перейти до спискуВерсiя для друку