Головна  →  Новини  →  24 вересня 2021

У Києві відкрили першу Шкільну обсерваторію

У навчально-виховному комплексі "Домінанта" відбулося відкриття першої в столиці Шкільної обсерваторії імені Л. Каденюка!

Відтепер уроки астрономії та фізики можна буде проводити на даху навчального закладу просто неба, а юні дослідники космосу зможуть спостерігати за зоряним небом і робити астрономічні відкриття навіть під час перерв між уроками.

Оглядовий майданчик з телескопом розташовано у спеціально змонтованому куполі та облаштовано високотехнологічним електронним обладнанням з оснащенням програмним забезпеченням для проведення фронтальних демонстрацій, лабораторних та практичних робіт. Викладач зможе керувати процесом та обробкою результатів зі свого комп’ютера або викор
истовувати інтерактивний модуль. Комети, зірки та навіть астероїди можна буде знайти і відстежити в онлайні.

У майбутньому в зоряній лабораторії планують проводити міжпредметні заняття, конференції, майстер-класи та навіть екскурсії для охочих. Шкільна обсерваторія дасть нам можливість розширити розуміння сучасних тенденцій світу, популяризувати науку серед молодого покоління та заохотити здобувачів освіти до занять науково-дослідницькими проєктами.
Возможно, это изображение (13 человек, люди стоят и в помещении)Нет описания фото.Возможно, это изображение (на открытом воздухе)Возможно, это изображение (воздушный шарик и в помещении)Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (2 человек, люди стоят и в помещении)
Перейти до спискуВерсiя для друку