Головна  →  Новини  →  25 жовтня 2021

Валентин Мондриївський: У Києві стартував освітній фестиваль управлінської майстерності Kyiv EdFest

Валентин Мондриївський: У Києві стартував освітній фестиваль управлінської майстерності Kyiv EdFest

Із 25 до 29 жовтня у столиці триватиме освітній фестиваль управлінської майстерності Kyiv EdFest’autumn21. Він пройде у змішаному форматі, а основна кількість заходів відбудеться в онлайні. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Поки столичні школярі відпочивають на осінніх канікулах, освітяни мають можливість підвищити рівень своїх знань, відвідавши практикуми, майстер-класи, лекції та тренінги у рамках вже традиційного фестивалю Kyiv EdFest. Організатором заходу, що проходить шостий рік поспіль, є Департамент освіти і науки Києва», – розповів Валентин Мондриївський.

За його словами, цього року для участі у заходах надійшло понад 800 заявок. Учасниками стали вихователі, вчителі, керівники гуртків, майстри, викладачі, психологи та управлінці – освітяни, які прагнуть постійного розвитку.

«Організатори підготували майже сотню заходів на різну тематику: цифровізація, психологічні аспекти, мотивація учнів, сертифікація учителів, інклюзія, освітня комунікація, академічна доброчесність, лідерство та інші актуальні теми сьогодення. Спікери говоритимуть про особистий бренд учителя у соціальних мережах, поділяться лайфхаками щодо створення коротких медіатекстів за новим правописом та розглянуть інструменти запобігання дискримінаційним проявам», – зазначив Валентин Мондриївський.

Нагадуємо, що 22 жовтня у рамках Kyiv EdFest відбулась «Година запитань до директора Департаменту освіти і науки Олени Фіданян». Під час прямого ефіру прозвучали відповіді на найактуальніші питання щодо освітнього процесу у 2021/2022 навчальному році. Переглянути ефір можна на офіційній сторінці Департаменту у Facebook: https://bit.ly/3Behmih.

Перейти до спискуВерсiя для друку