КМДА Київська міська державна адміністрація


5 листопада 2021

У Києві відбувся дитячо-юнацького форум "Менше 18: Ми можемо більше! в онлайн-форматі

У Києві відбувся дитячо-юнацького форум "Менше 18: Ми можемо більше! в онлайн-форматі

Сьогодні форум М18 зібрав понад 2 500 учасників з різних куточків України. Радіємо, що з кожним роком наша сплільнота зростає! 

Дітей та молодь, в онлайн форматі, зустрілися з депутатами Київради, представниками виконавчої гілки влади, зірками шоу-бізнесу та лідерами думок!

Організатори передбачили можливість спілкування учасників форуму, інтерактивні заходи, конкурси, зустрічі з відомими політиками та зірками шоу-бізнесу. Цього року 500 учасників взяли участь у майстер-класах, дискусіях та воркшопах. Кожен обрав для себе те, що більш до вподоби: майстер-класи з протидії булінгу або створення підліткового бренду в мережі; лекції про перші кроки в моделінгу чи створення цифрової школи; дискусії щодо життя в часи пандемії або про шлях до мрії! 

Також понад 100 учасників взяли участь в онлайн-грі "Мій Київ", де потрібно було відповісти на 25 питань про столицю України на різну тематику.

Усі активності для своїх однолітків придумали та реалізували діти, які вже сьогодні є рушійною силою змін як у нашому місті, так і в державі.

Дякуємо спікерам, партнерам, учасникам та всім, хто з нами на одній хвилі! Разом ми можемо більше! Далі буде...

VI Київський дитячо-юнацький форум "Менші 18 - Ми можемо більше!" | 2021

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.